Serviciul SmartTel propune o alternativa mobila pentru verificarea finantelor clientilor, permitandu-le acestora sa afle toate informatiile necesare privitoare la conturile bancare direct de pe telefonul mobil.

Cu SmartTel pastrezi controlul finantelor tale 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, poti afla in orice moment soldurile conturilor personale si ale cardurilor, fara a merge la banca.

Serviciul se adreseaza tuturor utilizatorilor de telefonie mobila, indiferent daca sunt abonati Vodafone, Cosmote, Orange sau Zapp.

Informatii utile

Pentru a va abona la SmartTel, trimiteti un SMS la 1881 cu textul “Ma abonez”, si veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri pentru mai multe informatii.

SmartTel ofera si servicii de SMS Messaging, cu aplicatii in diverse domenii si cu posibilitati de imbunatatire si inovatie continua datorita noilor tehnologii. Aceste servicii ofera solutii pentru marketingul mobil, faciliteaza crearea si monitorizarea campaniilor promotionale prin SMS sau colectarea prin SMS, fiind dezvoltate si personalizate pentru nevoile fiecarui client.